Achternaam Abdul-hameedMeer weten over de achternaam Abdul-hameed is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul-hameed in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul-hameed leven.

De Abdul-hameed achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul-hameed, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul-hameed zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul-hameed

Bekijk kaart van de achternaam Abdul-hameed

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul-hameed ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul-hameed draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul-hameed die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul-hameed vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul-hameed zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul-hameed onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul-hameed in de wereld

 1. Egypte Egypte (366)
 2. Nigeria Nigeria (285)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (278)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (36)
 5. Pakistan Pakistan (27)
 6. Engeland Engeland (8)
 7. Ghana Ghana (4)
 8. Irak Irak (4)
 9. Canada Canada (2)
 10. Bahrein Bahrein (1)
 11. Duitsland Duitsland (1)
 12. Wales Wales (1)
 13. IJsland IJsland (1)
 14. Nederland Nederland (1)
 15. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 16. Singapore Singapore (1)
 17. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (1)
 18. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul-hameed hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul-hameed in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul-hameed de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul-hameed een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-hameed. Dit komt doordat de achternaam Abdul-hameed vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdul-hameed veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdul-hameed, zoals we kunnen zien.

 1. Abdul hameed
 2. Abdul-hamid
 3. Abdul-hakeem
 4. Abdul-azeez
 5. Abdul-kareem
 6. Abdul-samad
 7. Abdulhamid
 8. Abdul-raheem
 9. Abdul-rasheed
 10. Abdelhamed
 11. Abdul hamid
 12. Abdul hakeem
 13. Abdul majeed
 14. Abdul haleem
 15. Abdelhamid
 16. Abdul-ahad
 17. Abdul-amir
 18. Abdul-hadi
 19. Abdul-hakim
 20. Abdul-haqq
 21. Abdul-majid
 22. Abdul-rashid
 23. Abdul-wadud
 24. Abdul-wahid
 25. Abdulahad
 26. Abdulkareem
 27. Abdulraheem
 28. Abdulsayed
 29. Abdul azeez
 30. Abdul kareem
 31. Abdul raheem
 32. Abdul rasheed
 33. Abdul samad
 34. Abdulmateen
 35. Abdul ghanee
 36. Abdul ganee
 37. Abdul jaleel
 38. Abdul baree
 39. Abdulazeez
 40. Abdel hamid