Achternaam Abdul-jabbarMeer weten over de achternaam Abdul-jabbar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul-jabbar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul-jabbar leven.

De Abdul-jabbar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul-jabbar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul-jabbar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul-jabbar

Bekijk kaart van de achternaam Abdul-jabbar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul-jabbar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul-jabbar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul-jabbar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul-jabbar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul-jabbar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul-jabbar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul-jabbar in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (78)
 2. Irak Irak (26)
 3. Engeland Engeland (15)
 4. Egypte Egypte (9)
 5. Spanje Spanje (8)
 6. Nigeria Nigeria (8)
 7. Qatar Qatar (6)
 8. Canada Canada (5)
 9. Bahrein Bahrein (4)
 10. Kenia Kenia (4)
 11. Pakistan Pakistan (4)
 12. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4)
 13. België België (2)
 14. Kaaimaneilanden Kaaimaneilanden (2)
 15. Filipijnen Filipijnen (2)
 16. Rusland Rusland (2)
 17. Australië Australië (1)
 18. Bermuda Bermuda (1)
 19. Duitsland Duitsland (1)
 20. Denemarken Denemarken (1)
 21. Frankrijk Frankrijk (1)
 22. Ghana Ghana (1)
 23. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 24. Soedan Soedan (1)
 25. Tunesië Tunesië (1)
 26. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul-jabbar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul-jabbar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul-jabbar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul-jabbar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-jabbar. Dit komt doordat de achternaam Abdul-jabbar vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul-jabbar stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-jabbar.

 1. Abduljabbar
 2. Abdul jabbar
 3. Abdeljabbar
 4. Abdul jabar
 5. Abdul-sattar
 6. Abdeljebbar
 7. Abdeljabar
 8. Abdel-sattar
 9. Abdeljaber
 10. Abdul-ahad
 11. Abdul-amir
 12. Abdul-basir
 13. Abdul-gafoor
 14. Abdul-ghafar
 15. Abdul-jalil
 16. Abdul-qadir
 17. Abdul-rahman
 18. Abdul-razzaq
 19. Abdul-salam
 20. Abdul-samad
 21. Abdul-wahhab
 22. Abdul-zahir
 23. Abdul sattar
 24. Abdulsatar
 25. Abdul satar
 26. Abdul-malak
 27. Abdel-rahman
 28. Abdel-salam
 29. Abdeljawad
 30. Abdul-azeez
 31. Abdul-aziz
 32. Abdul-baqi
 33. Abdul-ghafoor
 34. Abdul-ghafur
 35. Abdul-hadi
 36. Abdul-hakim
 37. Abdul-hameed
 38. Abdul-hamid
 39. Abdul-haqq
 40. Abdul-kareem