Achternaam Abdul razzaqMeer weten over de achternaam Abdul razzaq is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul razzaq in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul razzaq leven.

De Abdul razzaq achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul razzaq, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul razzaq zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul razzaq

Bekijk kaart van de achternaam Abdul razzaq

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul razzaq ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul razzaq draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul razzaq die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul razzaq vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul razzaq zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul razzaq onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul razzaq in de wereld

 1. Irak Irak (97090)
 2. Jemen Jemen (8566)
 3. Syrië Syrië (4171)
 4. Egypte Egypte (1251)
 5. Koeweit Koeweit (1234)
 6. Pakistan Pakistan (536)
 7. Afghanistan Afghanistan (502)
 8. Palestijns Gebied Palestijns Gebied (449)
 9. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (442)
 10. Jordanië Jordanië (221)
 11. Maldiven Maldiven (195)
 12. India India (61)
 13. Libanon Libanon (29)
 14. Tunesië Tunesië (9)
 15. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (9)
 16. Nigeria Nigeria (7)
 17. Oman Oman (7)
 18. Engeland Engeland (4)
 19. Thailand Thailand (4)
 20. Zweden Zweden (2)
 21. Brazilië Brazilië (1)
 22. Canada Canada (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul razzaq hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul razzaq in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul razzaq de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul razzaq een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul razzaq enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul razzaq. Dit komt doordat de achternaam Abdul razzaq vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul razzaq stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul razzaq.

 1. Abdul-razzaq
 2. Abdul razzag
 3. Abdul razaq
 4. Abdul-raziq
 5. Abdul rahman
 6. Abdulrazak
 7. Abdelraza
 8. Abdul-rahman
 9. Abdulrahman
 10. Abdul aziz
 11. Abdul jabbar
 12. Abdul azeez
 13. Abdul raheem
 14. Abdul samad
 15. Abdul sattar
 16. Abdul rauf
 17. Abdul hanan
 18. Abdul rahmaan
 19. Abdul hannan
 20. Abdul mannan
 21. Abdul satar
 22. Abdul haq
 23. Abdul jabar
 24. Abdel razek
 25. Abdul rasool
 26. Abdel rahman
 27. Abdel-rahman
 28. Abdelrahman
 29. Abdul-ahad
 30. Abdul-azeez
 31. Abdul-aziz
 32. Abdul-haqq
 33. Abdul-jabbar
 34. Abdul-rahim
 35. Abdul-rashid
 36. Abdul-rasul
 37. Abdul-salam
 38. Abdul-samad
 39. Abdul-sattar
 40. Abdul-wahhab