Achternaam AbdulmunemMeer weten over de achternaam Abdulmunem is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdulmunem in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdulmunem leven.

De Abdulmunem achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdulmunem, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdulmunem zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdulmunem

Bekijk kaart van de achternaam Abdulmunem

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdulmunem ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdulmunem draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdulmunem die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdulmunem vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdulmunem zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdulmunem onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdulmunem in de wereld

 1. Irak Irak (16)
 2. Zweden Zweden (7)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 4. Australië Australië (1)
 5. Egypte Egypte (1)
 6. Maleisië Maleisië (1)
 7. Tunesië Tunesië (1)
 8. Tanzania Tanzania (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdulmunem hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdulmunem in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdulmunem de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdulmunem een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdulmunem, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdulmunem, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdulmunem met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelmonim
 2. Abdelmounim
 3. Abdelkazem
 4. Abdelmalek
 5. Abdelmanje
 6. Abdelmoumen
 7. Abdulhakim
 8. Abdulkareem
 9. Abdulkarim
 10. Abdullayev
 11. Abdulle
 12. Abdulmalik
 13. Abdulraheem
 14. Abdulrahim
 15. Abdullaev
 16. Abdulloev
 17. Abdulsayed
 18. Abdelmonaim
 19. Abdelhakem
 20. Abdulian
 21. Abdulmateen
 22. Abdulhanan
 23. Abdalkarem
 24. Abdulsalam
 25. Abdulaev
 26. Abduloev
 27. Abdelazeem
 28. Abdul ganee
 29. Abdulazeez
 30. Abdulmumini
 31. Abdule
 32. Abdel moneim
 33. Abdullayew
 34. Abdelmounaim
 35. Abdulkader
 36. Abdulmesih
 37. Abdulan
 38. Abdalahe
 39. Abdelhakim
 40. Abdelhalim