Achternaam AbduzhaparovaMeer weten over de achternaam Abduzhaparova is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abduzhaparova in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abduzhaparova leven.

De Abduzhaparova achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abduzhaparova, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abduzhaparova zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abduzhaparova

Bekijk kaart van de achternaam Abduzhaparova

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abduzhaparova ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abduzhaparova draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abduzhaparova die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abduzhaparova vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abduzhaparova zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abduzhaparova onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abduzhaparova in de wereld

 1. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (280)
 2. Kazachstan Kazachstan (21)
 3. Rusland Rusland (10)
 4. Oezbekistan Oezbekistan (4)
 5. Oekraïne Oekraïne (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abduzhaparova hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abduzhaparova in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abduzhaparova de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abduzhaparova een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abduzhaparova enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abduzhaparova stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abduzhaparova.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abduzhaparova veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abduzhaparova, zoals we kunnen zien.

 1. Abdykadyrova
 2. Abdukarimova
 3. Abdykadyrov
 4. Abdukarimov
 5. Abdykalykova
 6. Abdussalaam
 7. Abdishakur
 8. Abdykerimova
 9. Abdykalykov
 10. Abatecola
 11. Abdessamad
 12. Abdikadir
 13. Abd khalid
 14. Abdesamad
 15. Abdessalam
 16. Abdesalam
 17. Abdisalan
 18. Abdykerimov
 19. Abu daqah
 20. Abd karim
 21. Abd ghani
 22. Abdessamia
 23. Abdessalami
 24. Avdysheva
 25. Abbadessa
 26. Abbattista
 27. Abdeselam
 28. Abdeslam
 29. Abdeslami
 30. Abdessamie
 31. Abdous
 32. Abdus
 33. Abtsiauri
 34. Abdessadik
 35. Abdesslam
 36. Abdias
 37. Abdesselam
 38. Abdessamed
 39. Abdessadek
 40. Abdessalem