Achternaam AbdykadyrovaMeer weten over de achternaam Abdykadyrova is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdykadyrova in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdykadyrova leven.

De Abdykadyrova achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdykadyrova, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdykadyrova zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdykadyrova

Bekijk kaart van de achternaam Abdykadyrova

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdykadyrova ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdykadyrova draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdykadyrova die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdykadyrova vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdykadyrova zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdykadyrova onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdykadyrova in de wereld

 1. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (5024)
 2. Kazachstan Kazachstan (391)
 3. Rusland Rusland (101)
 4. Turkmenistan Turkmenistan (4)
 5. Oekraïne Oekraïne (3)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 7. Frankrijk Frankrijk (1)
 8. Japan Japan (1)
 9. Oezbekistan Oezbekistan (1)
 10. Vietnam Vietnam (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdykadyrova hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdykadyrova in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdykadyrova de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdykadyrova een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdykadyrova stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdykadyrova.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdykadyrova hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdykadyrova maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdykadyrov
 2. Abdykalykova
 3. Abdykalykov
 4. Abdukarimova
 5. Abdykerimova
 6. Abdikadir
 7. Abduzhaparova
 8. Abdukarimov
 9. Abdykerimov
 10. Abd karim
 11. Abatecola
 12. Abbadessa
 13. Avdysheva
 14. Abades
 15. Abadez
 16. Abadias
 17. Abbattista
 18. Abdous
 19. Aptekar
 20. Abtsiauri
 21. Abadgoitia
 22. Abdessadik
 23. Abdias
 24. Abd khalid
 25. Abdesamad
 26. Abdessadek
 27. Abdk
 28. Abdishakur
 29. Abdesalam
 30. Abdisalan
 31. Abdiaziz
 32. Abdagic
 33. Abd aziz
 34. Abdessamia
 35. Abadjian
 36. Abbiatico
 37. Abatcha
 38. Abdiaj
 39. Abudoj
 40. Abdessadki