Achternaam AbecassisMeer weten over de achternaam Abecassis is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abecassis in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abecassis leven.

De Abecassis achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abecassis, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abecassis zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abecassis

Bekijk kaart van de achternaam Abecassis

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abecassis ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abecassis draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abecassis die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abecassis vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abecassis zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abecassis onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abecassis in de wereld

 1. Israël Israël (1635)
 2. Frankrijk Frankrijk (1397)
 3. Brazilië Brazilië (384)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (265)
 5. Portugal Portugal (226)
 6. Canada Canada (151)
 7. Argentinië Argentinië (42)
 8. Engeland Engeland (39)
 9. Spanje Spanje (20)
 10. Venezuela Venezuela (17)
 11. Denemarken Denemarken (12)
 12. Italië Italië (9)
 13. Zwitserland Zwitserland (6)
 14. Panama Panama (5)
 15. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (4)
 16. Marokko Marokko (4)
 17. Zweden Zweden (4)
 18. Hong Kong Hong Kong (2)
 19. Maleisië Maleisië (2)
 20. België België (1)
 21. China China (1)
 22. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 23. Noord-Ierland Noord-Ierland (1)
 24. Schotland Schotland (1)
 25. Griekenland Griekenland (1)
 26. Madagaskar Madagaskar (1)
 27. Frans Polynesië Frans Polynesië (1)
 28. Singapore Singapore (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abecassis hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abecassis in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abecassis de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abecassis een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abecassis hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abecassis maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abecassis, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abecassis, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abecassis met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abecasis
 2. Aboukassim
 3. Abazis
 4. Abacos
 5. Abajas
 6. Abechuco
 7. Abujas
 8. Avgoustis
 9. Abu hashish
 10. Abacus
 11. Afakasi
 12. Abajos
 13. Abejez
 14. Abjij
 15. Abkik
 16. Abzac
 17. Apecechea
 18. Avgousti
 19. Apeceche
 20. Abu gosh
 21. Abkhazava
 22. Abou cisse
 23. Abazaj
 24. Abu kwik
 25. Abu saqr
 26. Abazoska
 27. Apecech
 28. Abczak
 29. Abo kasem
 30. Abacuc
 31. Abu-jazar
 32. Afazaz
 33. Apechechea
 34. Apeseche
 35. Apozaga
 36. Apushkin
 37. Apezechea
 38. Abu jazar
 39. Avguštin
 40. Abisogun