Achternaam AbeciaMeer weten over de achternaam Abecia is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abecia in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abecia leven.

De Abecia achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abecia, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abecia zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abecia

Bekijk kaart van de achternaam Abecia

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abecia ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abecia draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abecia die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abecia vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abecia zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abecia onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abecia in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (3914)
 2. Spanje Spanje (359)
 3. Brazilië Brazilië (53)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (26)
 5. Canada Canada (23)
 6. Argentinië Argentinië (11)
 7. Chili Chili (3)
 8. Noorwegen Noorwegen (3)
 9. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 10. Bolivia Bolivia (2)
 11. Japan Japan (2)
 12. Taiwan Taiwan (2)
 13. Bahrein Bahrein (1)
 14. Duitsland Duitsland (1)
 15. Engeland Engeland (1)
 16. Noord-Ierland Noord-Ierland (1)
 17. Ierland Ierland (1)
 18. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 19. Mexico Mexico (1)
 20. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 21. Qatar Qatar (1)
 22. Rusland Rusland (1)
 23. Zweden Zweden (1)
 24. Singapore Singapore (1)
 25. Uruguay Uruguay (1)
 26. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abecia hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abecia in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abecia de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abecia een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abecia hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abecia maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abecia, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abecia, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abecia met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abezia
 2. Abeck
 3. Abeiza
 4. Abeja
 5. Abici
 6. Abucha
 7. Abaca
 8. Abegi
 9. Abicha
 10. Abega
 11. Abicka
 12. Abacho
 13. Abaco
 14. Abaga
 15. Abagiu
 16. Abaiga
 17. Abasi
 18. Abaza
 19. Abazi
 20. Abbazia
 21. Abbis
 22. Abegg
 23. Abego
 24. Abegue
 25. Abeos
 26. Abes
 27. Abeso
 28. Abghi
 29. Abiega
 30. Abis
 31. Abja
 32. Aboza
 33. Abuja
 34. Apici
 35. Aveiga
 36. Avesa
 37. Avici
 38. Avci
 39. Abiaga
 40. Apeza