Achternaam AbegglenMeer weten over de achternaam Abegglen is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abegglen in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abegglen leven.

De Abegglen achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abegglen, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abegglen zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abegglen

Bekijk kaart van de achternaam Abegglen

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abegglen ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abegglen draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abegglen die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abegglen vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abegglen zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abegglen onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abegglen in de wereld

 1. Zwitserland Zwitserland (726)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (571)
 3. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (26)
 4. Duitsland Duitsland (11)
 5. Costa Rica Costa Rica (4)
 6. Engeland Engeland (3)
 7. Oostenrijk Oostenrijk (2)
 8. Brazilië Brazilië (2)
 9. Frankrijk Frankrijk (2)
 10. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abegglen hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abegglen in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abegglen de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abegglen een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abegglen. Dit komt doordat de achternaam Abegglen vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abegglen hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abegglen maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abegglen, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abegglen, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abegglen met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abecilla
 2. Absalon
 3. Abselan
 4. Absolon
 5. Abigael
 6. Abihaggle
 7. Absolem
 8. Abasolo
 9. Abazolo
 10. Absall
 11. Absalom
 12. Abselam
 13. Absolut
 14. Apsley
 15. Avecilla
 16. Abessolo
 17. Abasola
 18. Abigail
 19. Absil
 20. Absillis
 21. Abusleme
 22. Abbasli
 23. Abu saleh
 24. Abu salem
 25. Abiakel
 26. Absolom
 27. Abjilini
 28. Avesilla
 29. Abakelia
 30. Abascal
 31. Abshilava
 32. Afzaal
 33. Afzal
 34. Afzali
 35. Apicella
 36. Apicelli
 37. Avasolo
 38. Avecillas
 39. Avezuela
 40. Avigliano