Achternaam AbeilheMeer weten over de achternaam Abeilhe is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeilhe in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeilhe leven.

De Abeilhe achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeilhe, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeilhe zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeilhe

Bekijk kaart van de achternaam Abeilhe

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeilhe ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeilhe draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeilhe die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeilhe vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeilhe zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeilhe onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeilhe in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (91)
 2. Spanje Spanje (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeilhe hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeilhe in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeilhe de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeilhe een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abeilhe enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abeilhe hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeilhe maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abeilhe veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abeilhe, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abeilhe, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abeilhe, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abeilhe met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abeille
 2. Abeele
 3. Abeilla
 4. Abele
 5. Abelho
 6. Abile
 7. Abelha
 8. Abaille
 9. Abeilhé
 10. Aballe
 11. Abeal
 12. Abeel
 13. Abel
 14. Abela
 15. Abell
 16. Abella
 17. Abelli
 18. Abello
 19. Abelly
 20. Abelo
 21. Abelow
 22. Abely
 23. Abil
 24. Abila
 25. Abilio
 26. Abilla
 27. Able
 28. Apeele
 29. Apele
 30. Aubele
 31. Auville
 32. Abilia
 33. Abelia
 34. Abelio
 35. Avile
 36. Abeli
 37. Abelló
 38. Abal
 39. Abala
 40. Abaleo