Achternaam AbejaMeer weten over de achternaam Abeja is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abeja in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abeja leven.

De Abeja achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abeja, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abeja zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abeja

Bekijk kaart van de achternaam Abeja

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abeja ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abeja draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abeja die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abeja vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abeja zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abeja onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abeja in de wereld

 1. Oeganda Oeganda (14509)
 2. Filipijnen Filipijnen (267)
 3. Mexico Mexico (244)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (159)
 5. Spanje Spanje (96)
 6. Nigeria Nigeria (71)
 7. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (48)
 8. Colombia Colombia (2)
 9. Engeland Engeland (2)
 10. Rusland Rusland (2)
 11. Venezuela Venezuela (2)
 12. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 13. Kameroen Kameroen (1)
 14. Honduras Honduras (1)
 15. India India (1)
 16. Liberia Liberia (1)
 17. Marokko Marokko (1)
 18. Maleisië Maleisië (1)
 19. Peru Peru (1)
 20. Soedan Soedan (1)
 21. Zweden Zweden (1)
 22. Jemen Jemen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abeja hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abeja in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abeja de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abeja een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abeja. Dit komt doordat de achternaam Abeja vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abeja veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abeja, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abeja, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abeja, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abeja met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abja
 2. Abuja
 3. Abega
 4. Abija
 5. Abaga
 6. Abajo
 7. Abaza
 8. Abecia
 9. Abeck
 10. Abegg
 11. Abego
 12. Abeiza
 13. Abeos
 14. Abes
 15. Abeso
 16. Abezia
 17. Abiega
 18. Abjo
 19. Aboza
 20. Avesa
 21. Apeza
 22. Abaca
 23. Abegi
 24. Abaj
 25. Abuga
 26. Abaka
 27. Abijay
 28. Abuj
 29. Abasa
 30. Abajah
 31. Abiza
 32. Abaco
 33. Abaiga
 34. Abas
 35. Abasi
 36. Abaso
 37. Abass
 38. Abaz
 39. Abazi
 40. Abbas