Achternaam AbelanedaMeer weten over de achternaam Abelaneda is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abelaneda in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abelaneda leven.

De Abelaneda achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abelaneda, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abelaneda zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abelaneda

Bekijk kaart van de achternaam Abelaneda

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abelaneda ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abelaneda draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abelaneda die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abelaneda vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abelaneda zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abelaneda onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abelaneda in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (47)
 2. Frankrijk Frankrijk (2)
 3. Filipijnen Filipijnen (2)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abelaneda hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abelaneda in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abelaneda de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abelaneda een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abelaneda enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abelaneda. Dit komt doordat de achternaam Abelaneda vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abelaneda hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abelaneda maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abelaneda veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abelaneda, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abelaneda, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abelaneda, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abelaneda met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abellaneda
 2. Ablaneda
 3. Abelenda
 4. Ablanedo
 5. Avellaneda
 6. Abelan
 7. Abeline
 8. Abellana
 9. Abellanet
 10. Abland
 11. Avellanada
 12. Avellaned
 13. Avellanedas
 14. Avelinda
 15. Abelina
 16. Ablana
 17. Abelin
 18. Abeling
 19. Abelino
 20. Abellan
 21. Abellanas
 22. Abelman
 23. Abeln
 24. Abelon
 25. Abelyn
 26. Ablan
 27. Ablanc
 28. Ablang
 29. Ablanque
 30. Ablondi
 31. Abolina
 32. Abplanalp
 33. Abulencia
 34. Apilanez
 35. Apland
 36. Aveline
 37. Avelines
 38. Avellana
 39. Avellanet
 40. Avellanosa