Achternaam AbelarMeer weten over de achternaam Abelar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abelar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abelar leven.

De Abelar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abelar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abelar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abelar

Bekijk kaart van de achternaam Abelar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abelar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abelar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abelar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abelar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abelar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abelar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abelar in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (528)
 2. Mexico Mexico (403)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (347)
 4. Brazilië Brazilië (201)
 5. Honduras Honduras (174)
 6. Uruguay Uruguay (76)
 7. Indonesië Indonesië (72)
 8. Argentinië Argentinië (62)
 9. El Salvador El Salvador (25)
 10. Canada Canada (15)
 11. Nicaragua Nicaragua (14)
 12. Haïti Haïti (11)
 13. Spanje Spanje (10)
 14. Guatemala Guatemala (7)
 15. Armenië Armenië (1)
 16. Aruba Aruba (1)
 17. Bahama Bahama's (1)
 18. Chili Chili (1)
 19. Frankrijk Frankrijk (1)
 20. Engeland Engeland (1)
 21. Israël Israël (1)
 22. Rusland Rusland (1)
 23. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abelar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abelar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abelar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abelar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abelar. Dit komt doordat de achternaam Abelar vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abelar stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abelar.

 1. Abelard
 2. Abellar
 3. Avelar
 4. Abelaira
 5. Abelardo
 6. Abellard
 7. Abillar
 8. Abler
 9. Avellar
 10. Avilar
 11. Abelarde
 12. Abiler
 13. Avalar
 14. Abelairas
 15. Abeleira
 16. Abellera
 17. Ablers
 18. Affler
 19. Appler
 20. Abellardo
 21. Avelaira
 22. Apfler
 23. Abelleira
 24. Abularach
 25. Apleyard
 26. Aveleira
 27. Avilero
 28. Abelheira
 29. Abaleron
 30. Abilleira
 31. Afloarei
 32. Appleyard
 33. Avelleira
 34. Abou elrab
 35. Abullarade
 36. Abo elros
 37. Abelrahman
 38. Avilleira
 39. Abu al-rab
 40. Abou oulare