Achternaam AbeliaMeer weten over de achternaam Abelia is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abelia in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abelia leven.

De Abelia achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abelia, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abelia zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abelia

Bekijk kaart van de achternaam Abelia

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abelia ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abelia draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abelia die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abelia vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abelia zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abelia onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abelia in de wereld

 1. Indonesië Indonesië (53)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (37)
 3. Filipijnen Filipijnen (31)
 4. Oeganda Oeganda (22)
 5. Benin Benin (21)
 6. Israël Israël (14)
 7. Colombia Colombia (8)
 8. Argentinië Argentinië (2)
 9. Taiwan Taiwan (2)
 10. Brazilië Brazilië (1)
 11. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 12. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 13. Algerije Algerije (1)
 14. Spanje Spanje (1)
 15. Guatemala Guatemala (1)
 16. Peru Peru (1)
 17. Tanzania Tanzania (1)
 18. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abelia hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abelia in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abelia de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abelia een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abelia enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abelia stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abelia.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abelia hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abelia maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abalia
 2. Abela
 3. Abella
 4. Abulia
 5. Abilia
 6. Abelio
 7. Avelia
 8. Abeli
 9. Abelha
 10. Abala
 11. Abeilla
 12. Abel
 13. Abele
 14. Abelho
 15. Abell
 16. Abelli
 17. Abello
 18. Abelly
 19. Abelo
 20. Abelow
 21. Abely
 22. Abila
 23. Abilio
 24. Abilla
 25. Abla
 26. Abola
 27. Aboli
 28. Abuli
 29. Apilia
 30. Apulia
 31. Avella
 32. Abulla
 33. Abali
 34. Avilia
 35. Abaela
 36. Abuela
 37. Abal
 38. Abaleo
 39. Aballay
 40. Aballe