Achternaam AbellyMeer weten over de achternaam Abelly is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abelly in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abelly leven.

De Abelly achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abelly, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abelly zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abelly

Bekijk kaart van de achternaam Abelly

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abelly ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abelly draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abelly die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abelly vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abelly zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abelly onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abelly in de wereld

 1. Tanzania Tanzania (258)
 2. Frankrijk Frankrijk (40)
 3. Canada Canada (15)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 5. Brazilië Brazilië (1)
 6. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abelly hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abelly in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abelly de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abelly een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abelly enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Abell
 2. Abella
 3. Abelli
 4. Abello
 5. Abely
 6. Aballay
 7. Aballe
 8. Aballi
 9. Aballo
 10. Abeal
 11. Abeel
 12. Abeele
 13. Abeilla
 14. Abeille
 15. Abel
 16. Abela
 17. Abele
 18. Abelho
 19. Abelo
 20. Abelow
 21. Abilla
 22. Ablay
 23. Abolli
 24. Abollo
 25. Aebly
 26. Apell
 27. Avella
 28. Avelli
 29. Avello
 30. Abelia
 31. Abelio
 32. Abulla
 33. Abeli
 34. Abelha
 35. Abley
 36. Abelló
 37. Abal
 38. Abala
 39. Abaleo
 40. Abalia