Achternaam AbelovMeer weten over de achternaam Abelov is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abelov in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abelov leven.

De Abelov achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abelov, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abelov zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abelov

Bekijk kaart van de achternaam Abelov

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abelov ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abelov draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abelov die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abelov vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abelov zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abelov onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abelov in de wereld

 1. Georgië Georgië (63)
 2. Rusland Rusland (40)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (9)
 4. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (6)
 5. Oekraïne Oekraïne (6)
 6. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (5)
 7. Armenië Armenië (1)
 8. Estland Estland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abelov hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abelov in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abelov de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abelov een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abelov, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abelov, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abelov met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abilov
 2. Abylov
 3. Abilova
 4. Abylova
 5. Avilov
 6. Abeleven
 7. Apelby
 8. Ablaev
 9. Abelbasov
 10. Abelovitz
 11. Afalava
 12. Appelbom
 13. Abolafia
 14. Abolafio
 15. Afolabi
 16. Apleby
 17. Appelboom
 18. Appleby
 19. Abulafia
 20. Aboulafia
 21. Aboulfath
 22. Apfelbaum
 23. Apfelbeck
 24. Appelbaum
 25. Applebee
 26. Appleford
 27. Abalabide
 28. Aboulfadl
 29. Avolivolo
 30. Abouelfath
 31. Aboulibada
 32. Applebaum
 33. Appleberry
 34. Applebury
 35. Abu labdah
 36. Aboulfadle
 37. Aboulfounoun