Achternaam AbelowMeer weten over de achternaam Abelow is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abelow in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abelow leven.

De Abelow achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abelow, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abelow zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abelow

Bekijk kaart van de achternaam Abelow

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abelow ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abelow draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abelow die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abelow vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abelow zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abelow onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abelow in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (285)
 2. Israël Israël (4)
 3. Nigeria Nigeria (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abelow hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abelow in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abelow de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abelow een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abelow hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abelow maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abelo
 2. Abalo
 3. Abel
 4. Abela
 5. Abele
 6. Abelho
 7. Abell
 8. Abella
 9. Abelli
 10. Abello
 11. Abelly
 12. Abely
 13. Abuelo
 14. Abelia
 15. Abelio
 16. Ablo
 17. Abeli
 18. Abloh
 19. Abelha
 20. Abolo
 21. Abal
 22. Abala
 23. Abaleo
 24. Abalia
 25. Aballe
 26. Aballi
 27. Aballo
 28. Abeal
 29. Abeel
 30. Abeele
 31. Abeilhe
 32. Abeilla
 33. Abeille
 34. Abil
 35. Abila
 36. Abilio
 37. Abilla
 38. Abiol
 39. Abl
 40. Abla