Achternaam AbernMeer weten over de achternaam Abern is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abern in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abern leven.

De Abern achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abern, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abern zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abern

Bekijk kaart van de achternaam Abern

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abern ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abern draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abern die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abern vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abern zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abern onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abern in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (92)
 2. Spanje Spanje (1)
 3. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abern hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abern in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abern de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abern een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abern stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abern.

 1. Aberin
 2. Aberna
 3. Aborn
 4. Avern
 5. Abaran
 6. Abarna
 7. Abarno
 8. Aberman
 9. Aborin
 10. Abran
 11. Abren
 12. Abron
 13. Auberni
 14. Auburn
 15. Averin
 16. Averna
 17. Abrin
 18. Abernot
 19. Abarin
 20. Abarino
 21. Abbarno
 22. Aberanga
 23. Abermann
 24. Abrain
 25. Abram
 26. Abrens
 27. Abrom
 28. Afrin
 29. Aubernon
 30. Avarna
 31. Avering
 32. Averion
 33. Abraan
 34. Abarana
 35. Aperyan
 36. Abrans
 37. Abruna
 38. Aprin
 39. Abrons
 40. Abernati