Achternaam Abi-ramia



Meer weten over de achternaam Abi-ramia is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abi-ramia in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abi-ramia leven.

De Abi-ramia achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abi-ramia, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abi-ramia zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abi-ramia

Bekijk kaart van de achternaam Abi-ramia

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abi-ramia ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abi-ramia draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abi-ramia die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abi-ramia vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abi-ramia zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abi-ramia onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abi-ramia in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (8)
 2. Libanon Libanon (2)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 4. Italië Italië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abi-ramia hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abi-ramia in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abi-ramia de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abi-ramia een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abi-ramia stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abi-ramia.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abi-ramia veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abi-ramia, zoals we kunnen zien.

 1. Abi ramia
 2. Abrami
 3. Abramian
 4. Abu ramila
 5. Abramin
 6. Aberanga
 7. Abrahamian
 8. Abrahim
 9. Abrain
 10. Abram
 11. Abramo
 12. Abramov
 13. Abramova
 14. Abrams
 15. Abramyan
 16. Abarana
 17. Abu romi
 18. Abu rahma
 19. Abramow
 20. Abramiuk
 21. Abraimi
 22. Abramek
 23. Aburahma
 24. Abramos
 25. Abhiram
 26. Abrahami
 27. Abramcik
 28. Abramof
 29. Abaran
 30. Abarna
 31. Aberin
 32. Aberman
 33. Aberna
 34. Aborin
 35. Abraham
 36. Abrahams
 37. Abrahamyan
 38. Abrahan
 39. Abrahms
 40. Abramoff