Achternaam AbiaadMeer weten over de achternaam Abiaad is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abiaad in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abiaad leven.

De Abiaad achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abiaad, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abiaad zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abiaad

Bekijk kaart van de achternaam Abiaad

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abiaad ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abiaad draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abiaad die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abiaad vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abiaad zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abiaad onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abiaad in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (26)
 2. Libanon Libanon (14)
 3. Canada Canada (13)
 4. Frankrijk Frankrijk (4)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 6. België België (1)
 7. Egypte Egypte (1)
 8. Koeweit Koeweit (1)
 9. Marokko Marokko (1)
 10. Qatar Qatar (1)
 11. Syrië Syrië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abiaad hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abiaad in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abiaad de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abiaad een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abiaad veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abiaad, zoals we kunnen zien.

 1. Abi aad
 2. Abiayad
 3. Abaad
 4. Abad
 5. Abaid
 6. Abbad
 7. Abiati
 8. Abid
 9. Abida
 10. Abuawad
 11. Abuauad
 12. Abyad
 13. Aboaid
 14. Abi-ayad
 15. Abied
 16. Aabid
 17. Aabida
 18. Abada
 19. Abade
 20. Abadi
 21. Abady
 22. Abaida
 23. Abat
 24. Abata
 25. Abate
 26. Abati
 27. Abato
 28. Abbadi
 29. Abbate
 30. Abbati
 31. Abbiate
 32. Abbiati
 33. Abboud
 34. Abd
 35. Abed
 36. Abeid
 37. Abeita
 38. Abide
 39. Abidi
 40. Abieta