Achternaam AbielMeer weten over de achternaam Abiel is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abiel in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abiel leven.

De Abiel achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abiel, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abiel zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abiel

Bekijk kaart van de achternaam Abiel

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abiel ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abiel draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abiel die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abiel vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abiel zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abiel onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abiel in de wereld

 1. Zuid-Soedan Zuid-Soedan (6341)
 2. Israël Israël (244)
 3. Mexico Mexico (101)
 4. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (47)
 5. Pakistan Pakistan (35)
 6. Nigeria Nigeria (27)
 7. Lesotho Lesotho (22)
 8. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (21)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (17)
 10. Zimbabwe Zimbabwe (17)
 11. Tsjaad Tsjaad (9)
 12. Kenia Kenia (6)
 13. Engeland Engeland (5)
 14. Brazilië Brazilië (3)
 15. Kameroen Kameroen (3)
 16. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 17. Indonesië Indonesië (2)
 18. Noorwegen Noorwegen (2)
 19. Canada Canada (1)
 20. Republiek Congo Republiek Congo (1)
 21. India India (1)
 22. Irak Irak (1)
 23. Maleisië Maleisië (1)
 24. Niger Niger (1)
 25. Filipijnen Filipijnen (1)
 26. Soedan Soedan (1)
 27. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abiel hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abiel in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abiel de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abiel een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abiel enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abiel stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abiel.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abiel hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abiel maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abiel veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abiel, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abiel, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abiel, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abiel met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abeel
 2. Abel
 3. Abial
 4. Abil
 5. Abiol
 6. Abuel
 7. Aviel
 8. Abal
 9. Abeal
 10. Abeele
 11. Abela
 12. Abele
 13. Abell
 14. Abelo
 15. Abely
 16. Abila
 17. Abilla
 18. Abiola
 19. Abl
 20. Able
 21. Ableu
 22. Aboal
 23. Abuelo
 24. Abul
 25. Apel
 26. Apfel
 27. Appel
 28. Aubel
 29. Avial
 30. Aabel
 31. Abile
 32. Abiala
 33. Abeli
 34. Aboul
 35. Abaela
 36. Abley
 37. Abuela
 38. Ahbil
 39. Avel
 40. Abala