Achternaam AbilahoudMeer weten over de achternaam Abilahoud is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abilahoud in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abilahoud leven.

De Abilahoud achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abilahoud, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abilahoud zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abilahoud

Bekijk kaart van de achternaam Abilahoud

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abilahoud ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abilahoud draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abilahoud die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abilahoud vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abilahoud zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abilahoud onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abilahoud in de wereld

 1. Venezuela Venezuela (44)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 3. Brazilië Brazilië (1)
 4. Canada Canada (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abilahoud hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abilahoud in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abilahoud de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abilahoud een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abilahoud. Dit komt doordat de achternaam Abilahoud vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abilahoud stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abilahoud.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abilahoud hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abilahoud maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abilahoud veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abilahoud, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abilahoud, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abilahoud, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abilahoud met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abalad
 2. Abhold
 3. Abild
 4. Apilado
 5. Abildtrup
 6. Abeledo
 7. Abelludo
 8. Abildgaard
 9. Ablott
 10. Abollado
 11. Abuladze
 12. Afelad
 13. Afolad
 14. Abiltaev
 15. Abaldo
 16. Abluton
 17. Abelwhite
 18. Abalde
 19. Abaldea
 20. Abelda
 21. Abeldas
 22. Abeleda
 23. Abelt
 24. Abfalter
 25. Ablett
 26. Ablitas
 27. Ablitt
 28. Abolt
 29. Afellad
 30. Afeltro
 31. Aflat
 32. Aflito
 33. Apalategi
 34. Apalategui
 35. Apeldoorn
 36. Apelton
 37. Apleton
 38. Apolito
 39. Apolot
 40. Appledore