Achternaam AbilerMeer weten over de achternaam Abiler is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abiler in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abiler leven.

De Abiler achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abiler, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abiler zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abiler

Bekijk kaart van de achternaam Abiler

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abiler ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abiler draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abiler die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abiler vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abiler zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abiler onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abiler in de wereld

 1. Argentinië Argentinië (6)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abiler hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abiler in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abiler de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abiler een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abiler stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abiler.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abiler hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abiler maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abiler veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abiler, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abiler, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abiler, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abiler met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abler
 2. Abelar
 3. Abillar
 4. Ablers
 5. Affler
 6. Appler
 7. Avilar
 8. Avilero
 9. Apfler
 10. Abelard
 11. Abeleira
 12. Abellar
 13. Abellera
 14. Abilleira
 15. Avelar
 16. Abaleron
 17. Avalar
 18. Abelaira
 19. Abelardo
 20. Abellard
 21. Abelleira
 22. Aveleira
 23. Avellar
 24. Avilleira
 25. Abelheira
 26. Abelarde
 27. Abelairas
 28. Abularach
 29. Apleyard
 30. Appleyard
 31. Avelleira
 32. Abellardo
 33. Avelaira
 34. Abo elros
 35. Afflerbach
 36. Afloarei
 37. Abu al-rab
 38. Abou elrab
 39. Abullarade
 40. Abou oulare