Achternaam AbiliaMeer weten over de achternaam Abilia is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abilia in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abilia leven.

De Abilia achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abilia, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abilia zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abilia

Bekijk kaart van de achternaam Abilia

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abilia ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abilia draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abilia die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abilia vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abilia zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abilia onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abilia in de wereld

 1. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (328)
 2. Kenia Kenia (53)
 3. Tanzania Tanzania (9)
 4. Oeganda Oeganda (7)
 5. Filipijnen Filipijnen (6)
 6. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (5)
 7. Brazilië Brazilië (4)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 9. Kameroen Kameroen (1)
 10. Israël Israël (1)
 11. Taiwan Taiwan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abilia hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abilia in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abilia de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abilia een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abilia enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abilia. Dit komt doordat de achternaam Abilia vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abilia stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abilia.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abilia hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abilia maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abalia
 2. Abila
 3. Abilio
 4. Abilla
 5. Abulia
 6. Apilia
 7. Abelia
 8. Avilia
 9. Abala
 10. Abeilla
 11. Abela
 12. Abella
 13. Abil
 14. Abiola
 15. Abla
 16. Abola
 17. Aboli
 18. Abuli
 19. Apulia
 20. Avila
 21. Avilla
 22. Avilio
 23. Abelio
 24. Abulla
 25. Abile
 26. Avelia
 27. Abiala
 28. Abali
 29. Abeli
 30. Apili
 31. Abelha
 32. Abal
 33. Abaleo
 34. Aballay
 35. Aballe
 36. Aballi
 37. Aballo
 38. Abalo
 39. Abeilhe
 40. Abeille