Achternaam AbinalMeer weten over de achternaam Abinal is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abinal in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abinal leven.

De Abinal achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abinal, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abinal zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abinal

Bekijk kaart van de achternaam Abinal

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abinal ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abinal draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abinal die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abinal vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abinal zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abinal onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abinal in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (2920)
 2. Frankrijk Frankrijk (80)
 3. Argentinië Argentinië (60)
 4. Zimbabwe Zimbabwe (17)
 5. Qatar Qatar (12)
 6. Spanje Spanje (6)
 7. Brazilië Brazilië (2)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 9. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 10. België België (1)
 11. Canada Canada (1)
 12. Maleisië Maleisië (1)
 13. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abinal hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abinal in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abinal de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abinal een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abinal enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abinal. Dit komt doordat de achternaam Abinal vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abinal stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abinal.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abinal hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abinal maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abimael
 2. Apinelu
 3. Avenali
 4. Avenel
 5. Avonale
 6. Abu nahl
 7. Aubanel
 8. Aubanell
 9. Avenell
 10. Avenella
 11. Abumuaileq
 12. Abu muaylak
 13. Abou malhab