Achternaam AbitanMeer weten over de achternaam Abitan is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abitan in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abitan leven.

De Abitan achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abitan, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abitan zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abitan

Bekijk kaart van de achternaam Abitan

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abitan ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abitan draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abitan die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abitan vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abitan zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abitan onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abitan in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (888)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (70)
 3. Frankrijk Frankrijk (54)
 4. Canada Canada (21)
 5. Benin Benin (17)
 6. Israël Israël (14)
 7. Brazilië Brazilië (13)
 8. België België (7)
 9. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4)
 10. Niger Niger (3)
 11. Zwitserland Zwitserland (2)
 12. Thailand Thailand (2)
 13. Bolivia Bolivia (1)
 14. Kameroen Kameroen (1)
 15. Spanje Spanje (1)
 16. Marokko Marokko (1)
 17. Maleisië Maleisië (1)
 18. Nigeria Nigeria (1)
 19. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)
 20. Tsjaad Tsjaad (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abitan hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abitan in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abitan de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abitan een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abitan. Dit komt doordat de achternaam Abitan vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abitan stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abitan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abitan veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abitan, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abitan, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abitan, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abitan met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abittan
 2. Avitan
 3. Abtan
 4. Abutan
 5. Abidin
 6. Abutin
 7. Abdan
 8. Abtin
 9. Abiden
 10. Abadam
 11. Abaden
 12. Abadin
 13. Abdeen
 14. Abden
 15. Abdin
 16. Abdon
 17. Abdoun
 18. Abedin
 19. Abidine
 20. Abiodun
 21. Afton
 22. Apton
 23. Avetyan
 24. Aputen
 25. Abetini
 26. Abuden
 27. Aviydan
 28. Apatang
 29. Abdane
 30. Abatini
 31. Abaitanci
 32. Abadiano
 33. Abdena
 34. Abdinga
 35. Abdoune
 36. Abdouni
 37. Aftanas
 38. Apadam
 39. Avadani
 40. Avedian