Achternaam AbitrabiMeer weten over de achternaam Abitrabi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abitrabi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abitrabi leven.

De Abitrabi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abitrabi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abitrabi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abitrabi

Bekijk kaart van de achternaam Abitrabi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abitrabi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abitrabi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abitrabi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abitrabi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abitrabi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abitrabi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abitrabi in de wereld

 1. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 2. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abitrabi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abitrabi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abitrabi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abitrabi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abitrabi enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abitrabi. Dit komt doordat de achternaam Abitrabi vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abitrabi stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abitrabi.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abitrabi hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abitrabi maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abitrabi veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abitrabi, zoals we kunnen zien.

 1. Abd rabo
 2. Abatorab
 3. Abidri
 4. Abedrabbo
 5. Abidar
 6. Abietar
 7. Apetrei
 8. Apetri
 9. Apetroaei
 10. Abderahim
 11. Abdraev
 12. Apitara
 13. Abedravo
 14. Abdoral
 15. Abadir
 16. Abderrahim
 17. Abdorf
 18. Abdur
 19. Abdurrahim
 20. Apetroaie
 21. Avetar
 22. Abderrafie
 23. Abderrafik
 24. Avatar
 25. Abderrafia
 26. Abderzak
 27. Abderrahin
 28. Abderazak
 29. Abbadir
 30. Avtar
 31. Abderson
 32. Abdraeva
 33. Abed rabbo
 34. Abu turki
 35. Abu tair
 36. Abu draaz
 37. Abdirashid
 38. Abdraman
 39. Abdirov
 40. Abderrazik