Achternaam BesarabaMeer weten over de achternaam Besaraba is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besaraba in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besaraba leven.

De Besaraba achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besaraba, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besaraba zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besaraba

Bekijk kaart van de achternaam Besaraba

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besaraba ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besaraba draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besaraba die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besaraba vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besaraba zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besaraba onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besaraba in de wereld

 1. Oekraïne Oekraïne (279)
 2. Polen Polen (174)
 3. Rusland Rusland (63)
 4. Kazachstan Kazachstan (28)
 5. Australië Australië (2)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 7. Letland Letland (1)
 8. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besaraba hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besaraba in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besaraba de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besaraba een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besaraba. Dit komt doordat de achternaam Besaraba vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Besaraba hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besaraba maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Basaraba
 2. Besarab
 3. Basarab
 4. Bassaraba
 5. Baserba
 6. Bassarab
 7. Becraft
 8. Besgrove
 9. Biserova
 10. Bojrab
 11. Bosgrave
 12. Boukrab
 13. Bouzriba
 14. Bujarrabal
 15. Bazarbay
 16. Bukrab
 17. Basravi
 18. Bykareva
 19. Bekirova
 20. Beecraft
 21. Bakirova
 22. Bazarbaev
 23. Bazarbaeva
 24. Beecroft
 25. Beshirov
 26. Biserov
 27. Bisgrove
 28. Boucharab
 29. Boujraf
 30. Bygrave
 31. Bagirova
 32. Boserup
 33. Bocharova
 34. Becharef
 35. Buscaroff
 36. Buchareva
 37. Bykarev
 38. Basirov
 39. Beacroft
 40. Bycraft