Achternaam BesierMeer weten over de achternaam Besier is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besier in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besier leven.

De Besier achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besier, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besier zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besier

Bekijk kaart van de achternaam Besier

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besier ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besier draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besier die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besier vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besier zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besier onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besier in de wereld

 1. Duitsland Duitsland (777)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (127)
 3. Nederland Nederland (32)
 4. Australië Australië (23)
 5. Canada Canada (18)
 6. Engeland Engeland (4)
 7. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (4)
 8. Frankrijk Frankrijk (3)
 9. Argentinië Argentinië (2)
 10. Zwitserland Zwitserland (2)
 11. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (2)
 12. Thailand Thailand (2)
 13. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 14. Brazilië Brazilië (1)
 15. Bahama Bahama's (1)
 16. Spanje Spanje (1)
 17. Italië Italië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besier hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besier in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besier de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besier een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Besier veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Besier, zoals we kunnen zien.

 1. Basier
 2. Beser
 3. Besher
 4. Besser
 5. Bessier
 6. Bosier
 7. Bekier
 8. Begier
 9. Bezier
 10. Baser
 11. Basher
 12. Basiero
 13. Basir
 14. Basker
 15. Bassier
 16. Beazer
 17. Becer
 18. Becher
 19. Bechier
 20. Becker
 21. Beeker
 22. Beezer
 23. Beger
 24. Begger
 25. Beguer
 26. Beigier
 27. Beiser
 28. Beisser
 29. Beixer
 30. Beizer
 31. Beker
 32. Bekher
 33. Bekir
 34. Bekker
 35. Bequer
 36. Besar
 37. Bescher
 38. Beshear
 39. Beshir
 40. Bessery