Achternaam BesnerMeer weten over de achternaam Besner is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Besner in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Besner leven.

De Besner achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Besner, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Besner zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Besner

Bekijk kaart van de achternaam Besner

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Besner ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Besner draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Besner die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Besner vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Besner zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Besner onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Besner in de wereld

 1. Canada Canada (1840)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (328)
 3. Duitsland Duitsland (102)
 4. Israël Israël (38)
 5. Frankrijk Frankrijk (6)
 6. Zwitserland Zwitserland (4)
 7. Brazilië Brazilië (2)
 8. Argentinië Argentinië (1)
 9. Mexico Mexico (1)
 10. Rusland Rusland (1)
 11. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 12. Thailand Thailand (1)
 13. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Besner hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Besner in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Besner de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Besner een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Besner enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Besner. Dit komt doordat de achternaam Besner vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Besner veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Besner, zoals we kunnen zien.

 1. Basner
 2. Beisner
 3. Besmer
 4. Besnier
 5. Bessner
 6. Bezner
 7. Bisner
 8. Biesner
 9. Bagner
 10. Bakner
 11. Bazner
 12. Beckner
 13. Beesmer
 14. Besemer
 15. Besnard
 16. Bessmer
 17. Bigner
 18. Biskner
 19. Boegner
 20. Bogner
 21. Bosmer
 22. Bugner
 23. Bushner
 24. Bejnar
 25. Begnier
 26. Bacener
 27. Bachner
 28. Backner
 29. Beachner
 30. Beechner
 31. Beichner
 32. Bejnart
 33. Bessemer
 34. Bezemer
 35. Bickner
 36. Bisconer
 37. Bochner
 38. Boeckner
 39. Bognar
 40. Buchner