Achternaam BessenyeiMeer weten over de achternaam Bessenyei is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bessenyei in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bessenyei leven.

De Bessenyei achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bessenyei, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bessenyei zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bessenyei

Bekijk kaart van de achternaam Bessenyei

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bessenyei ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bessenyei draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bessenyei die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bessenyei vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bessenyei zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bessenyei onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bessenyei in de wereld

 1. Hongarije Hongarije (841)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (45)
 3. Australië Australië (9)
 4. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (7)
 5. Canada Canada (6)
 6. Chili Chili (6)
 7. Argentinië Argentinië (2)
 8. Engeland Engeland (2)
 9. Japan Japan (2)
 10. Roemenië Roemenië (2)
 11. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 12. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 13. Zwitserland Zwitserland (1)
 14. Duitsland Duitsland (1)
 15. Indonesië Indonesië (1)
 16. Italië Italië (1)
 17. Rusland Rusland (1)
 18. Oekraïne Oekraïne (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bessenyei hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bessenyei in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bessenyei de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bessenyei een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessenyei. Dit komt doordat de achternaam Bessenyei vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Besenyei
 2. Bassene
 3. Bessen
 4. Bessini
 5. Bessone
 6. Busienei
 7. Bessane
 8. Bassani
 9. Bassen
 10. Bassoni
 11. Besen
 12. Beseno
 13. Besini
 14. Besne
 15. Besnea
 16. Besney
 17. Bessan
 18. Bessem
 19. Bessome
 20. Besson
 21. Bissen
 22. Boessen
 23. Bossen
 24. Bossini
 25. Bossone
 26. Bussen
 27. Bussone
 28. Bassini
 29. Bessanh
 30. Bissenia
 31. Bussini
 32. Beusen
 33. Bussoni
 34. Bessin
 35. Bassane
 36. Begányi
 37. Buessen
 38. Baesen
 39. Baisani
 40. Baisne