Achternaam BessièreMeer weten over de achternaam Bessière is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bessière in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bessière leven.

De Bessière achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bessière, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bessière zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bessière

Bekijk kaart van de achternaam Bessière

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bessière ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bessière draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bessière die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bessière vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bessière zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bessière onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bessière in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (88)
 2. België België (1)
 3. Zwitserland Zwitserland (1)
 4. Spanje Spanje (1)
 5. Luxemburg Luxemburg (1)
 6. Madagaskar Madagaskar (1)
 7. Nederland Nederland (1)
 8. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bessière hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bessière in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bessière de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bessière een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bessière enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bessière. Dit komt doordat de achternaam Bessière vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bessière veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bessière, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bessière, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bessière, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bessière met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bessire
 2. Bessier
 3. Boessiere
 4. Bussiere
 5. Basire
 6. Bassier
 7. Beausire
 8. Beshir
 9. Beshore
 10. Besier
 11. Besore
 12. Besser
 13. Bessery
 14. Bessora
 15. Boissiere
 16. Bosschere
 17. Bossier
 18. Buissiere
 19. Busiere
 20. Busschere
 21. Bissier
 22. Bosire
 23. Beshiri
 24. Bissiri
 25. Bissirri
 26. Basaure
 27. Basehore
 28. Bashir
 29. Bashore
 30. Basier
 31. Basiero
 32. Basir
 33. Basore
 34. Bassery
 35. Bassirou
 36. Bassor
 37. Baysore
 38. Beaussier
 39. Beceiro
 40. Bechier