Achternaam BestandjiMeer weten over de achternaam Bestandji is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bestandji in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bestandji leven.

De Bestandji achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bestandji, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bestandji zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bestandji

Bekijk kaart van de achternaam Bestandji

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bestandji ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bestandji draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bestandji die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bestandji vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bestandji zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bestandji onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bestandji in de wereld

 1. Algerije Algerije (805)
 2. Frankrijk Frankrijk (6)
 3. Canada Canada (1)
 4. Spanje Spanje (1)
 5. Engeland Engeland (1)
 6. Italië Italië (1)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bestandji hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bestandji in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bestandji de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bestandji een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bestandji enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bestandji. Dit komt doordat de achternaam Bestandji vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bestandji hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bestandji maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bestani
 2. Bastande
 3. Bastani
 4. Bustindui
 5. Bustani
 6. Bostandjiev
 7. Bostanci
 8. Bostani
 9. Bastan
 10. Bastant
 11. Bastante
 12. Bastiani
 13. Bastoni
 14. Bestman
 15. Beston
 16. Bistany
 17. Bostan
 18. Boustani
 19. Buestan
 20. Bustan
 21. Bustinduy
 22. Bastanes
 23. Bastini
 24. Besten
 25. Bustini
 26. Boostani
 27. Bastianoni
 28. Bastain
 29. Bastean
 30. Basten
 31. Bastian
 32. Bastianelli
 33. Bastiant
 34. Bastin
 35. Bastine
 36. Basting
 37. Baston
 38. Bastone
 39. Bastons
 40. Baztan