Achternaam BestuzhevMeer weten over de achternaam Bestuzhev is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bestuzhev in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bestuzhev leven.

De Bestuzhev achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bestuzhev, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bestuzhev zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bestuzhev

Bekijk kaart van de achternaam Bestuzhev

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bestuzhev ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bestuzhev draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bestuzhev die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bestuzhev vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bestuzhev zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bestuzhev onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bestuzhev in de wereld

 1. Rusland Rusland (845)
 2. Oekraïne Oekraïne (52)
 3. Kazachstan Kazachstan (15)
 4. Wit-Rusland Wit-Rusland (14)
 5. Transnistrië Transnistrië (3)
 6. Australië Australië (1)
 7. Bulgarije Bulgarije (1)
 8. Israël Israël (1)
 9. Tadzjikistan Tadzjikistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bestuzhev hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bestuzhev in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bestuzhev de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bestuzhev een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bestuzhev enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Bestgen
 2. Bestozo
 3. Begtache
 4. Bastazo
 5. Bastek
 6. Bastogne
 7. Bastus
 8. Bekteshi
 9. Bessodes
 10. Bestagno
 11. Bestick
 12. Bestis
 13. Bestwick
 14. Bezdek
 15. Bustes
 16. Bagtache
 17. Besztak
 18. Biestek
 19. Besztocha
 20. Bastazini
 21. Bashutsky
 22. Bassedes
 23. Bastas
 24. Bastegieta
 25. Bastias
 26. Bastis
 27. Bastogi
 28. Bastos
 29. Becades
 30. Beights
 31. Beistegi
 32. Beistegui
 33. Bektas
 34. Bezdicek
 35. Bosquets
 36. Bostic
 37. Bostick
 38. Bostock
 39. Bostwick
 40. Busquets