Achternaam BetanaMeer weten over de achternaam Betana is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betana in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betana leven.

De Betana achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betana, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betana zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betana

Bekijk kaart van de achternaam Betana

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betana ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betana draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betana die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betana vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betana zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betana onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betana in de wereld

 1. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (349)
 2. Filipijnen Filipijnen (335)
 3. Kameroen Kameroen (223)
 4. Indonesië Indonesië (22)
 5. Mauritanië Mauritanië (6)
 6. Brazilië Brazilië (4)
 7. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (4)
 8. India India (4)
 9. Lesotho Lesotho (4)
 10. Mexico Mexico (3)
 11. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (2)
 12. Engeland Engeland (1)
 13. Griekenland Griekenland (1)
 14. Jordanië Jordanië (1)
 15. Litouwen Litouwen (1)
 16. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betana hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betana in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betana de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betana een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betana. Dit komt doordat de achternaam Betana vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betana hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betana maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betana, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betana, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betana met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Batana
 2. Botana
 3. Betina
 4. Betania
 5. Betanha
 6. Batan
 7. Bedan
 8. Bethany
 9. Betin
 10. Betiny
 11. Beton
 12. Bettani
 13. Betune
 14. Bitan
 15. Bituna
 16. Botan
 17. Botina
 18. Butan
 19. Butani
 20. Butna
 21. Bettina
 22. Butano
 23. Botaina
 24. Bethania
 25. Batina
 26. Butuna
 27. Batiana
 28. Betoni
 29. Butina
 30. Behtan
 31. Betun
 32. Betian
 33. Bedani
 34. Botwana
 35. Bodana
 36. Betonia
 37. Badan
 38. Badani
 39. Badano
 40. Badina