Achternaam BetancourttMeer weten over de achternaam Betancourtt is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betancourtt in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betancourtt leven.

De Betancourtt achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betancourtt, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betancourtt zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betancourtt

Bekijk kaart van de achternaam Betancourtt

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betancourtt ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betancourtt draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betancourtt die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betancourtt vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betancourtt zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betancourtt onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betancourtt in de wereld

 1. Ecuador Ecuador (70)
 2. Chili Chili (23)
 3. Venezuela Venezuela (18)
 4. Nicaragua Nicaragua (7)
 5. Honduras Honduras (3)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 7. Colombia Colombia (2)
 8. Costa Rica Costa Rica (2)
 9. Uruguay Uruguay (2)
 10. Mexico Mexico (1)
 11. Panama Panama (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betancourtt hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betancourtt in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betancourtt de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betancourtt een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betancourtt enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betancourtt. Dit komt doordat de achternaam Betancourtt vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betancourtt stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betancourtt.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betancourtt hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betancourtt maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Betancourt
 2. Betancourth
 3. Betancort
 4. Betancour
 5. Betancurt
 6. Betancurth
 7. Betencourt
 8. Bethancourt
 9. Bitancourt
 10. Bethancourth
 11. Bettancourt
 12. Betamcourt
 13. Bitencourtt
 14. Betancor
 15. Betancur
 16. Bethencourt
 17. Bettencourt
 18. Bitancurt
 19. Bitencourt
 20. Bethencourth
 21. Betanco
 22. Betencor
 23. Bethencort
 24. Bittencourt
 25. Bitencour
 26. Bitencurt
 27. Betance
 28. Betances
 29. Betanzo
 30. Betanzos
 31. Bitencor
 32. Batangouna
 33. Bitencur
 34. Betenson
 35. Botanch
 36. Botanico
 37. Batanas
 38. Batangan
 39. Bedinger
 40. Betonica