Achternaam BetegiMeer weten over de achternaam Betegi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betegi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betegi leven.

De Betegi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betegi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betegi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betegi

Bekijk kaart van de achternaam Betegi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betegi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betegi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betegi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betegi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betegi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betegi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betegi in de wereld

 1. Spanje Spanje (16)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betegi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betegi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betegi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betegi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betegi enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betegi stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betegi.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betegi hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betegi maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betegi, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betegi, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betegi met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Beotegi
 2. Betegui
 3. Betegh
 4. Beotegui
 5. Betagh
 6. Betes
 7. Betesh
 8. Bethge
 9. Bettega
 10. Bettge
 11. Behotegi
 12. Betech
 13. Betzi
 14. Bates
 15. Batez
 16. Batog
 17. Batsi
 18. Batugg
 19. Bedeus
 20. Beets
 21. Beetz
 22. Beites
 23. Bethke
 24. Betis
 25. Betise
 26. Betka
 27. Betke
 28. Betous
 29. Bets
 30. Betsch
 31. Betsey
 32. Bettag
 33. Bettes
 34. Bettez
 35. Bettiga
 36. Bettis
 37. Betts
 38. Betz
 39. Bitsui
 40. Bodega