Achternaam BetevMeer weten over de achternaam Betev is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betev in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betev leven.

De Betev achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betev, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betev zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betev

Bekijk kaart van de achternaam Betev

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betev ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betev draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betev die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betev vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betev zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betev onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betev in de wereld

 1. Rusland Rusland (488)
 2. Bulgarije Bulgarije (18)
 3. Oekraïne Oekraïne (14)
 4. Wit-Rusland Wit-Rusland (5)
 5. Kazachstan Kazachstan (5)
 6. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (2)
 7. Zwitserland Zwitserland (1)
 8. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (1)
 9. Pakistan Pakistan (1)
 10. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betev hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betev in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betev de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betev een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betev enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betev. Dit komt doordat de achternaam Betev vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betev stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betev.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betev veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betev, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betev, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betev, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betev met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Botev
 2. Beteev
 3. Boteva
 4. Baetov
 5. Bedoev
 6. Bitiev
 7. Beatove
 8. Butieb
 9. Batif
 10. Badaev
 11. Badov
 12. Bateup
 13. Badby
 14. Batapa
 15. Beatobe
 16. Bithave
 17. Bothby
 18. Bothof
 19. Boutob
 20. Bettayeb
 21. Bettaieb
 22. Bitaube
 23. Boothby
 24. Boutaba
 25. Boutaib
 26. Boutayeb
 27. Budoff
 28. Batuafe
 29. Bediafi
 30. Boutefeu
 31. Beddiaf
 32. Bouatba
 33. Boutoba
 34. Boudab
 35. Boudeheb
 36. Boutefoy
 37. Boadby
 38. Boutiebi
 39. Boudiab
 40. Boudiaf