Achternaam BetialdeMeer weten over de achternaam Betialde is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betialde in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betialde leven.

De Betialde achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betialde, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betialde zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betialde

Bekijk kaart van de achternaam Betialde

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betialde ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betialde draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betialde die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betialde vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betialde zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betialde onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betialde in de wereld

 1. Spanje Spanje (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betialde hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betialde in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betialde de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betialde een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betialde stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betialde.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betialde hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betialde maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betialde veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betialde, zoals we kunnen zien.

 1. Batilde
 2. Badalot
 3. Bathelt
 4. Badaluta
 5. Baudelot
 6. Bedolato
 7. Bidault
 8. Boudault
 9. Boutault
 10. Bouteldja
 11. Badalaty
 12. Badalati
 13. Budelot
 14. Bouteldji
 15. Baudelet
 16. Baudlot
 17. Badolato
 18. Bouthillette
 19. Badalotti
 20. Badelita
 21. Botteldoorn
 22. Boy de la tour
 23. Boitel de dienval