Achternaam BetinerMeer weten over de achternaam Betiner is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betiner in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betiner leven.

De Betiner achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betiner, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betiner zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betiner

Bekijk kaart van de achternaam Betiner

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betiner ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betiner draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betiner die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betiner vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betiner zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betiner onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betiner in de wereld

 1. Turkije Turkije (10)
 2. Brazilië Brazilië (4)
 3. Australië Australië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betiner hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betiner in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betiner de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betiner een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betiner. Dit komt doordat de achternaam Betiner vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betiner stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betiner.

 1. Bettner
 2. Bedner
 3. Betmer
 4. Beutner
 5. Bitner
 6. Bittner
 7. Boettner
 8. Bothner
 9. Botimer
 10. Botner
 11. Bottner
 12. Buettner
 13. Butner
 14. Buttner
 15. Bytner
 16. Betnar
 17. Badner
 18. Batanero
 19. Battaner
 20. Bautner
 21. Bednar
 22. Bidner
 23. Boatner
 24. Bodner
 25. Bothmer
 26. Bothnor
 27. Botonero
 28. Budner
 29. Butnar
 30. Butnor
 31. Buttimer
 32. Bytnar
 33. Botnar
 34. Büttner
 35. Bodinier
 36. Bedemar
 37. Bedmar
 38. Bednark
 39. Bednarz
 40. Bednorz