Achternaam BetinvilleMeer weten over de achternaam Betinville is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betinville in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betinville leven.

De Betinville achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betinville, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betinville zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betinville

Bekijk kaart van de achternaam Betinville

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betinville ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betinville draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betinville die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betinville vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betinville zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betinville onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betinville in de wereld

 1. België België (9)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betinville hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betinville in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betinville de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betinville een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betinville enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betinville veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betinville, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betinville, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betinville, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betinville met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bettonville
 2. Batinovic
 3. Battenfield
 4. Bottenfield
 5. Badenfeld
 6. Batenburg
 7. Battenfeld
 8. Bedenbaugh
 9. Bedenbender
 10. Biedenfeld
 11. Butenhoff
 12. Botanov
 13. Betemps
 14. Badenhop
 15. Battenberg
 16. Bidenbach
 17. Biedenbach
 18. Biedenbender
 19. Bittenbender
 20. Bodenbach
 21. Bodenbender
 22. Bottenberg
 23. Buttenhoff
 24. Bodenhofer
 25. Budenberg
 26. Badenbroek
 27. Bodenhöfer
 28. Bydanov
 29. Buddenberg
 30. Buddenbrock
 31. Bohdanova
 32. Bohdanov
 33. Baden-powell
 34. Boddenberg
 35. Bétemps
 36. Badmaeva
 37. Budemberg
 38. Baudenbacher