Achternaam BetisaMeer weten over de achternaam Betisa is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betisa in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betisa leven.

De Betisa achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betisa, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betisa zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betisa

Bekijk kaart van de achternaam Betisa

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betisa ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betisa draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betisa die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betisa vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betisa zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betisa onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betisa in de wereld

 1. Oeganda Oeganda (2)
 2. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betisa hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betisa in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betisa de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betisa een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betisa hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betisa maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betisa veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betisa, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betisa, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betisa, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betisa met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Betis
 2. Betise
 3. Betsa
 4. Batica
 5. Batis
 6. Betes
 7. Betesh
 8. Bethisy
 9. Betka
 10. Bets
 11. Bettiga
 12. Bettis
 13. Betts
 14. Bitica
 15. Botica
 16. Botiga
 17. Botija
 18. Botis
 19. Butica
 20. Betaza
 21. Betsy
 22. Batiza
 23. Batiga
 24. Betas
 25. Betse
 26. Botsa
 27. Bediss
 28. Badesa
 29. Badica
 30. Badosa
 31. Batassa
 32. Batcha
 33. Bates
 34. Bathija
 35. Batioja
 36. Batiz
 37. Batka
 38. Bats
 39. Batsi
 40. Battis