Achternaam BetlejMeer weten over de achternaam Betlej is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betlej in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betlej leven.

De Betlej achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betlej, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betlej zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betlej

Bekijk kaart van de achternaam Betlej

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betlej ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betlej draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betlej die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betlej vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betlej zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betlej onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betlej in de wereld

 1. Polen Polen (1137)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (128)
 3. Canada Canada (28)
 4. Engeland Engeland (10)
 5. Noorwegen Noorwegen (8)
 6. Duitsland Duitsland (6)
 7. Thailand Thailand (4)
 8. Zweden Zweden (3)
 9. Frankrijk Frankrijk (2)
 10. Hongarije Hongarije (2)
 11. Ierland Ierland (2)
 12. Zwitserland Zwitserland (1)
 13. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 14. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betlej hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betlej in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betlej de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betlej een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betlej enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betlej, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betlej, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betlej met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bettles
 2. Beatles
 3. Beetles
 4. Batlles
 5. Battles
 6. Beadles
 7. Beedles
 8. Betlach
 9. Bittles
 10. Bottles
 11. Buttles
 12. Batlok
 13. Badoles
 14. Badules
 15. Betolaza
 16. Betulius
 17. Bydalek
 18. Beutels
 19. Bedells
 20. Biddles
 21. Buddles
 22. Badaloc
 23. Badals
 24. Batallas
 25. Batdelger
 26. Battleson
 27. Battulga
 28. Betlejewski
 29. Bidlack
 30. Bidlake
 31. Bitlloch
 32. Bodels
 33. Botellas
 34. Budalles
 35. Buthelezi
 36. Botellos
 37. Badalis
 38. Butlewski
 39. Budleigh
 40. Bouteleux