Achternaam BetlinskaMeer weten over de achternaam Betlinska is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betlinska in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betlinska leven.

De Betlinska achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betlinska, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betlinska zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betlinska

Bekijk kaart van de achternaam Betlinska

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betlinska ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betlinska draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betlinska die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betlinska vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betlinska zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betlinska onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betlinska in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 2. Argentinië Argentinië (1)
 3. Polen Polen (1)
 4. Oekraïne Oekraïne (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betlinska hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betlinska in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betlinska de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betlinska een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betlinska enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betlinska. Dit komt doordat de achternaam Betlinska vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Betlinski
 2. Botulinska
 3. Batliner
 4. Betlan
 5. Butlin
 6. Botlin
 7. Battilana
 8. Beadling
 9. Bedlion
 10. Bettilyon
 11. Botelin
 12. Butland
 13. Betlem
 14. Batulin
 15. Bottlinger
 16. Botelanga
 17. Botelenga
 18. Bettelini
 19. Batalingaya
 20. Batalini
 21. Bedlington
 22. Badalona
 23. Badland
 24. Badulin
 25. Bataillon
 26. Batalon
 27. Bedilion
 28. Bethlehem
 29. Bethlem
 30. Bodelin
 31. Budlong
 32. Bottelin
 33. Bethelmie
 34. Bethelmy
 35. Bodellini
 36. Baudelina
 37. Badalin
 38. Batallini
 39. Badellino
 40. Battilomo