Achternaam BetmerMeer weten over de achternaam Betmer is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betmer in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betmer leven.

De Betmer achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betmer, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betmer zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betmer

Bekijk kaart van de achternaam Betmer

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betmer ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betmer draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betmer die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betmer vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betmer zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betmer onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betmer in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betmer hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betmer in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betmer de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betmer een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betmer enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betmer. Dit komt doordat de achternaam Betmer vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betmer stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betmer.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betmer veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betmer, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betmer, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betmer, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betmer met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bedmar
 2. Bedner
 3. Bettner
 4. Beutner
 5. Bitner
 6. Bodmer
 7. Bothmer
 8. Botimer
 9. Botner
 10. Butner
 11. Betiner
 12. Bytner
 13. Betnar
 14. Badner
 15. Bautner
 16. Bedemar
 17. Bednar
 18. Bidner
 19. Bittner
 20. Boatner
 21. Bodamer
 22. Bodemer
 23. Bodner
 24. Boettner
 25. Bothner
 26. Bottner
 27. Budner
 28. Buettner
 29. Butnar
 30. Butnor
 31. Buttimer
 32. Buttner
 33. Bytnar
 34. Botnar
 35. Bottomer
 36. Batanero
 37. Battaner
 38. Battomor
 39. Bednark
 40. Bednarz