Achternaam BetolazaMeer weten over de achternaam Betolaza is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betolaza in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betolaza leven.

De Betolaza achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betolaza, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betolaza zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betolaza

Bekijk kaart van de achternaam Betolaza

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betolaza ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betolaza draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betolaza die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betolaza vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betolaza zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betolaza onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betolaza in de wereld

 1. Spanje Spanje (261)
 2. Argentinië Argentinië (29)
 3. Uruguay Uruguay (20)
 4. Engeland Engeland (2)
 5. België België (1)
 6. Duitsland Duitsland (1)
 7. Mexico Mexico (1)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betolaza hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betolaza in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betolaza de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betolaza een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betolaza enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betolaza hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betolaza maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Betlach
 2. Bettles
 3. Betulius
 4. Betlej
 5. Badoles
 6. Batallas
 7. Batlles
 8. Battles
 9. Battulga
 10. Beadles
 11. Beedles
 12. Bidlack
 13. Bidlake
 14. Bitlloch
 15. Bittles
 16. Botellas
 17. Bottles
 18. Buttles
 19. Buthelezi
 20. Bideluze
 21. Batlok
 22. Beutels
 23. Botellos
 24. Beatles
 25. Bedells
 26. Beetles
 27. Badaloc
 28. Badals
 29. Badillos
 30. Badules
 31. Batalloso
 32. Batdelger
 33. Batllosera
 34. Battleson
 35. Bodels
 36. Bottalico
 37. Budalles
 38. Budelecan
 39. Bydalek
 40. Bideluce