Achternaam BetsabeMeer weten over de achternaam Betsabe is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betsabe in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betsabe leven.

De Betsabe achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betsabe, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betsabe zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betsabe

Bekijk kaart van de achternaam Betsabe

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betsabe ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betsabe draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betsabe die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betsabe vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betsabe zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betsabe onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betsabe in de wereld

 1. Argentinië Argentinië (3)
 2. Chili Chili (3)
 3. Peru Peru (2)
 4. El Salvador El Salvador (2)
 5. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 6. Colombia Colombia (1)
 7. Costa Rica Costa Rica (1)
 8. Spanje Spanje (1)
 9. Mexico Mexico (1)
 10. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 11. Paraguay Paraguay (1)
 12. Tsjaad Tsjaad (1)
 13. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)
 14. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betsabe hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betsabe in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betsabe de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betsabe een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betsabe. Dit komt doordat de achternaam Betsabe vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betsabe stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betsabe.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betsabe hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betsabe maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betsabe veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betsabe, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betsabe, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betsabe, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betsabe met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Betzabe
 2. Bethsabe
 3. Betzabeth
 4. Batashev
 5. Batsford
 6. Botsford
 7. Butzbach
 8. Bitkov
 9. Batykefer
 10. Bidezabal
 11. Bitikofer
 12. Bodsford
 13. Boutkabout
 14. Butikofer
 15. Butkovic
 16. Budaqov
 17. Beteshvili
 18. Batasheva
 19. Batoukeba
 20. Batcheva
 21. Batikoff
 22. Boutekfa
 23. Boutakbout
 24. Butkevich
 25. Butkovich
 26. Budaqova
 27. Butković
 28. Bedoshvili
 29. Batkovich
 30. Budjevac
 31. Buttikofer
 32. Boyadjiev
 33. Batkovych
 34. Bütikofer
 35. Boyadzhiev
 36. Buttacavoli
 37. Bedeković
 38. Bediashvili
 39. Bitiashvili
 40. Badashvili