Achternaam BetsaidaMeer weten over de achternaam Betsaida is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betsaida in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betsaida leven.

De Betsaida achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betsaida, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betsaida zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betsaida

Bekijk kaart van de achternaam Betsaida

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betsaida ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betsaida draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betsaida die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betsaida vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betsaida zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betsaida onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betsaida in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (60)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 3. Brazilië Brazilië (2)
 4. Cuba Cuba (1)
 5. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 6. Spanje Spanje (1)
 7. Indonesië Indonesië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betsaida hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betsaida in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betsaida de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betsaida een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betsaida enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Betsaida stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betsaida.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betsaida, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betsaida, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betsaida met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Betzaida
 2. Betside
 3. Batastini
 4. Batista
 5. Batstone
 6. Battist
 7. Battista
 8. Bedgood
 9. Bettstein
 10. Bitgood
 11. Budsted
 12. Batistuta
 13. Batistini
 14. Batestin
 15. Batistig
 16. Batistela
 17. Batisti
 18. Batschat
 19. Badostain
 20. Bateste
 21. Bathgate
 22. Batiste
 23. Batteast
 24. Battestini
 25. Battiest
 26. Battiste
 27. Battisti
 28. Battistini
 29. Battisto
 30. Bautista
 31. Bautizta
 32. Bidgood
 33. Bidstrup
 34. Botezatu
 35. Botzet
 36. Bidekieta
 37. Batesttin
 38. Boudjedra
 39. Battistin
 40. Botezat