Achternaam BettenayMeer weten over de achternaam Bettenay is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bettenay in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bettenay leven.

De Bettenay achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bettenay, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bettenay zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bettenay

Bekijk kaart van de achternaam Bettenay

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bettenay ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bettenay draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bettenay die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bettenay vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bettenay zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bettenay onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bettenay in de wereld

 1. Australië Australië (109)
 2. Botswana Botswana (4)
 3. Duitsland Duitsland (1)
 4. Indonesië Indonesië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bettenay hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bettenay in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bettenay de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bettenay een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettenay. Dit komt doordat de achternaam Bettenay vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bettenay hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bettenay maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bettenay, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bettenay, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bettenay met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Betteney
 2. Betten
 3. Bettina
 4. Bettaney
 5. Batten
 6. Betana
 7. Bethany
 8. Bethoney
 9. Betiny
 10. Bettani
 11. Bettin
 12. Bettini
 13. Betton
 14. Bettone
 15. Bettoni
 16. Bitten
 17. Bottema
 18. Botten
 19. Betina
 20. Battany
 21. Beaten
 22. Bettam
 23. Butten
 24. Baeten
 25. Batana
 26. Baten
 27. Bathen
 28. Battan
 29. Battani
 30. Battem
 31. Batthyany
 32. Battin
 33. Battine
 34. Battino
 35. Batton
 36. Beatham
 37. Beaton
 38. Beden
 39. Bedney
 40. Beetem