Achternaam BettersMeer weten over de achternaam Betters is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Betters in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Betters leven.

De Betters achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Betters, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Betters zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Betters

Bekijk kaart van de achternaam Betters

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Betters ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Betters draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Betters die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Betters vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Betters zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Betters onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Betters in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (1360)
 2. Australië Australië (38)
 3. Wales Wales (5)
 4. Algerije Algerije (2)
 5. Brazilië Brazilië (1)
 6. Duitsland Duitsland (1)
 7. Engeland Engeland (1)
 8. Israël Israël (1)
 9. Japan Japan (1)
 10. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Betters hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Betters in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Betters de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Betters een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Betters enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Betters hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Betters maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Betters veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Betters, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Betters, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Betters, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Betters met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Batters
 2. Bethers
 3. Bitters
 4. Butters
 5. Bauters
 6. Betterson
 7. Buttars
 8. Butteris
 9. Betterki
 10. Badders
 11. Batres
 12. Battersby
 13. Batterson
 14. Bauders
 15. Betorz
 16. Betros
 17. Botieres
 18. Bouterse
 19. Bowders
 20. Butherus
 21. Buttress
 22. Bywaters
 23. Beatris
 24. Beterki
 25. Butieres
 26. Batarse
 27. Batdorj
 28. Bathurst
 29. Batrez
 30. Beatrix
 31. Beatriz
 32. Bederka
 33. Botros
 34. Boutros
 35. Buderus
 36. Butros
 37. Butterick
 38. Butierres
 39. Botrus
 40. Bitrus